Egész hónapban segití a Vidanet ügyfeleit az ünnepi hangolodást izgalmas recepttel a TV Paprika.

A Vidanet digitális tévé előfizetőink egész decemberben korlátlanul nézhetik a TV Paprika műsorait, ahol többek között Jamie Oliver, Havas Dóra és Nigella Lawson ünnepi receptjeit is megismerhetik.

Ha nincs még ötlete a karácsonyi menüre, vagy pár tippre lenne szüksége, amivel gyorsan és egyszerűen karácsonyi meghittséget teremthet otthonában, akkor ne hagyja ki a TV Paprika decemberi műsorait, melyet most egész hónapban korlátlanul érhetnek el a Vidanet digitális tévé előfizetői.

Lássuk milyen ünnepi meglepetésekkel készülnek a TV Paprika sztárjai…

December 1-je és 24-e között a TV Paprika adventi kalendáriuma című műsorban Gerti egyszerűen elkészíthető, ajándékba adható finomságokat készít minden adventi napra, melyeket Anita kreatívan becsomagol, hogy a karácsonyi készülődés idén tényleg felejthetetlen legyen!

Jamie eloszlatja a karácsonyi stresszről szóló legendát, és ha hiszünk neki, visszakapjuk magát a karácsonyt. Ha Jamie tanácsát követjük, nyugodtak, szervezettek és felkészültek leszünk, a karácsonyi ebéd pedig biztos sikert arat. Szerinte a hozzávalók minősége nagyon fontos. Jamie-t meglátogatják a liba- és pulykaszakértők, és tanácsokat adnak, mire ügyeljünk, ha a legjobb szárnyast akarjuk kiválasztani. Jamie bemutatja a tökéletes sültek titkát, és tippeket ad ahhoz, hogyan készítsük el és süssük meg a szárnyasokat, hogyan készül a tökéletes sült burgonya, hogyan díszítsük a legnagyszerűbb salátákat, és hogyan készítsünk szenzációs húsos pitét. Ne hagyja ki december 1-je és 7-e között minden este 20 órakor Jamie műsorait!

Az Éhes motorosok karácsonya sorozat december 14-e és 25-e között minden este 20 órakor arra keresi a választ, hogyan lehet barátaink és családunk karácsonyi megvendégelését a lehető legkönnyebbé tenni. Jópofa tippeket és egyszerűsítési lehetőségeket ad arra, hogy lerövidítsük a konyhában töltött időt. Si és Dave minden epizódban más-más híresség oldalán emlékezik vissza a régi családi karácsonyokra, miközben közösen készítenek el egy-egy receptet.

Nigella Lawson a meghitt karácsony nyomában vidékre látogat, és december 24-én, 25-én és 26-án este 19 órakor tippeket ad a nézőknek a nyugodt kikapcsolódásra, ahonnan nem hiányozhat a kaszinótojás, a koktél, a narancsos kacsasült, valamint a csokoládés-pisztáciás habcsók sem.

Havas Dóra december 1-jétől minden nap 17:45-kor süteményes műsorában olyan édességek elkészítését mutatja meg profiknak és kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álom cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. A receptek mellett Dóra most is számtalan apró trükköt, praktikát is mutat, amikkel még azokat is meggyőzi arról, hogy sütni muszáj, akik eddig meg sem merték próbálni.