Közeledik 2021 és a TV csatornák az év utolsó napjára készülnek.

Az RTL Klubon Bud Spencer és Terence Hill duó maratonnal és különleges RTL Híradóval búcsúztatja 2020-at. De természetesen éjfélkor különleges Himnusz csendül fel, amely Budapesti Fesztiválzenekar adja elő Fischer Iván vezényletével. Na vissza a Bud Spencer és Terence Hill duóhoz, ugyan olyan filmek kerülnek terítéke, mint a Különben dühbe jövünk valamint ….és megint dühbe jövünk. Az RTL Híradó különleges szilveszteri adásban Erős Antónia és Szellő István nem csak informálnak, hanem különlegessel is készülnek Danny Blue mentalista segítségével hetek óta. A himnuszban nem csak a zenekar szerepelnek, hanem idősek, ápolók, rendőr, óvónő, roma kislány és Krisna tudatú hívő is helyet kapnak.

Az RTL II is készül a szilveszterre, ugyan is a Spektrum Home-on ismert NőComment! szilveszteri adása, méghozzá nem Ábel Anita, hanem Liptai Claudia fogja vezetni, méghozzá a ValóVilág stúdiójából. A szilveszteri adás nagyon hosszú, vagy is négy órás, így az RTL II két részre bontotta a műsort. De természetesen az RTL Most+-on is nézhető lesz. Nyilvánvaló az RTL II-n 22:00-kor kezdőik a VV10 és annak a háttér műsora a BeleValóVilág, amely 23:00-kor kezdődik.

A TV2-n a Tények és a Tények Plusz után szokás módon indul az Extatlon Hungary évada, majd a Sztárban Sztár a javából-Szilveszter 2020, amiben Till Attila a vendégeivel értékelik az idei évadról, majd a Himnusz és utána jön a Zenebutik évvégi zenei bulis műsora.

Az ATV-n sem maradnak szilveszter nélkül, ugyan is 19:25-kor jön a #Bochkor szilveszteri kiadása, majd 20:55-kor Bajor Imre 2009-es kabaréjának ismétlése és ezt követi 22 órai kezdéssel AradiVarga Szilveszteri show követi majd.

Az közszolgálati Duna is készül a szilveszterre, de nem túlságosan változásban, úgymint a korábbi években, de egy változás az, hogy 18:45-kor A fekete múmia átka című magyar tévéfilmet láthatják, majd 19:50 jön Fábry, majd 21:10-től pedig Bagi-Nacsa orfeuma 22:05-kor jön egy gála műsor, amely a kaposvári Csiky Gergely Színházban készült.

Na maradunk a közszolgálati vonalon ugyan is az M1-en úgy ahogy szokott lenni összefoglalja az év eseményeit, de a szilveszteri körkapcsolások elmaradnak (elvileg), mert a szilveszteri utcabálokat a koronavírus-járványra hivatkozva elmaradnak.

Az M2 Petőfi koncertekkel tudja le az év utolsó napját, amely 20:15-kor először az Akvárium Stage Pass veszi kezdetét, majd 21:15-kor a 2019-es Ákos-koncert követi, majd 22:55-től, egészen másnap 5:00-ig az A38-as koncertek kerülnek a képernyőre.

Az online M3 is tartogat szilvesztert, ugyan is 20:40-kor az 1983-ban készült szilveszteri műsorral kezdi, majd 23:50-kor a Még néhány perc és éjfélt üt az óra 50 perces összeállítást adják le.

Az M4 Sport csak sport összeállításokkal kedveskedik a nézőnek.

Akik az M5-re kapcsolnak, akkor ott is lesz választék, ugyan is 20:00-kor A denevér című opera elődása lesz három részre bontva, majd ezt követi 22:40-kor az 1931-ben készült Hyppolit, a lakáj, majd 2021 első percében pedig a Világok arca: Baraka című film jön.

A nemzetközi Duna Word-ön is lesz érdekesség, ugyanis 19:00-kor két órás Szenes Iván emlékkoncert jön, majd 21:35-kor az M1 híradó után az akkor Magyar Televízió műsora, az Üdítő követi majd Szilágyi Tibor vezetésével. Majd az Üdítőt követi a Nem értem a nőket című kabaré egy részelte, majd Máté Péter összeállítással búcsúztatja 2020-at. 2021 első perceiben Áder János köszöntője és a székely himnusz után A windsori víg nők című lesz látható. Ahogy az MTVA csatornája szokásos, hogy himnusz és Áder János köztársasági elnök beszéde lesz.

Na vissza a kábeladókhoz, ugyanis a Life TV 21:00-kor kezdődő Bréking, majd Így tévétek ti 22:30-as kezdéssel, majd a Bréking szilveszteri második felvonása, utána pedig himnusszal zárja az évet.

A Viasat3 17:10-kor kezdődő Amerikai pite és a 19:00-kor kezdődő Észbontók nyolcadik évad maratonjával tudja le a szilvesztert.

A Pesti TV-n pedig a 19 órás Forró Drót után jön Világugar nemzetközihír válogatás, majd 20:00-kor jön a Hálózat, utána pedig 21:00-kor a Politika hobbista, 22:00-kor SociaJusticeEmíla és 23:00-kor megnyerhetetlen mérkőzés követi.

A Hír TV-n 20 órás hírek után jön a Főhős, a Címlap, a Plusz mínusz és a Vetítő. Óránként hírek és híradó valamint Sporthírek lesznek. Éjfélkor himnusz és Áder János újévi beszéde úgy mint a fenn említett a MTVA-s csatornáknál.