Mint korábban tudtunk meg, hogy Budapesten lesz az MTV Europe Music Awards helyszíne és Palvin Barbara lesz az egyik műsorvezető.

David Guetta

Ma az MTV és az MTV Hungary bejelntette, hogy egy világ hírű DJ lesz Palvin Barbara társ műsorvezetője. David Guetta nem ismeretlen mindenki számára, ugyan rengeteg számot hallhatunk tőle az zenecsatornákon és a YouTube megosztó portálon és olyan nemzetközi sztárokkal dolgozott már együtt mint Rihanna, Justin Bieber, Sia vagy éppen Nicki Minaj. A világhírű lemezlovas és producer, David Guetta az online díjátadón egy különleges zenei produkcióval készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

„Egy elképesztő műsoron dolgozunk a stábbal, amit világszerte mindenki ugyanúgy élvezhet az otthonából. Megtiszteltetés, hogy idén én is felléphetek, hiszen ebben az évben a zene és a zenehallgatás is felértékelődött, így felelősséget is érzek ezzel kapcsolatban”

-mondta David Guetta

A francia lemezlovas továbbá hozzátette: „Nagy köszönettel tartozom az MTV-nek ezért a lehetőségért”.

A DJ tizennégyszer jelőlték az MTV EMA-n, most idén a Legjobb elektronikus előadó, valamint a Legjobb videoklip kategóriákban jelőlt.

Palvin Barbara magyar szupermodell, az MTV EMA 2020 műsorvezetője is megszólalt:

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a rangos nemzetközi díjátadónak, és külön öröm számomra, hogy a világhírű DJ és producer mellett mutathatom meg a világnak, hogy milyen csodálatos az országunk.”

November 8-án több milliárd néző szegezi a tekintetet az MTV képernyőjén keresztűl Magyarországra. A gála 20-kor közvetíti az MTV és itthon az MTV Hungary.