2021. március 23-án elindult a Telekom TV, mely a beltéri egység Android redszert kapott. A SmartBox biztosítai fogja jövőben a tévézést lehetőségét a Telekom TV név alatt az új előfizetők számára. Ezzel a technologia váltásban a Telekom lett az első olyan szolgáltató, mely 4K adást képes fogni és valamint a tévézesen túl igénybe vehetik a Telekom TV GO szolgáltatást is, mely a több képernyős élvezetet fejleszti tovább, így az egyik eszközön félbe hagyott filmet megtudjuk nézni másik eszközön.

„Új TV platformunkkal, a Telekom TV-vel hatalmasat léptünk előre, hogy a hazai piacon kiemelkedő integrált élményt nyújtsunk a lineáris és az on demand alapú szórakoztatásban. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek otthon is mindig a legjobbat nyújthassuk a digitalizáció eszközeivel. Az új Telekom TV által az egész család, mindenki felfedezhet valami újat, tanulhat, inspirálódhat, kikapcsolódhat és ezzel magabiztosabban és biztonságosabban mozoghat a kiszámíthatatlan körülmények között is. Ezzel tudunk tenni azért, hogy az előfizetőink nyertesei legyenek a folyamatosan változó világnak”

– mondta Szabó Melinda, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese. A Telekom előfizetési csomagok ugyan úgy változatlan maradt, mint eddig csak a neve módosult, így lett a Telekom TV Alap, Telekom TV Szuper Családi HD, Telekom TV Szuper Családi Mozi. Továbbá a felhasználók a Google Play áruházban tölthetik le az alkalmazásukat, mint a telefonon. Az előfizetéshet 3 db Smartbox igényelhető, melyből egy jár alapból díjmentesen jár a Telekom TV díjcsomaghoz.

A Telekom TV indulásakor már lehet fogni 4K minőségű csatorna, mely elsőként érhető el a Love Nature 4K és a Eurosport 4K csatorna, de később ez a kínálat fokozatosan bővülni fog. A Smart funkció igénybe vételéhez csak Telekom internetre lesz szükség.

A Telekom TV szolgáltatás mellé a felvételi opciót igénylő ügyfeleinek a Telekom egy új megoldást, a felhő alapú felvételrögzítést** kínálja. A Record&Go opció 30 óra felvételi lehetőséget biztosít – a felvételek legfeljebb 90 napig őrizhetőek meg -, valamint az éppen futó műsoron belül 120 percnyi megállíthatóságot biztosít. Amennyiben ennél több tartalmat szeretnénk felvenni és tárolni, az alap csomaghoz megvásárolhatjuk a Record& Go Extra opciót, amivel +100 órányi tárhelyhez jutunk. 
Az igénybevétel további feltételei a Telekom honlapján olvashatók.