Mint az előző bejegyzésben írtam, hogy elindult a Telekom TV és ezen belül a 4K-s minőségű csatornák megjelentek, mely elsőként a Eurosport 4K csatorna vált elérhető hazánkban.

A Magyar Telekom megállapodás révén az új Telekom ügyfelek nagyobb minőségben élvezhetik rangos sport esményeket 4K felbontásban, mely először hazánkban a Eurosport 4K változata érhető el kiegészítő 4K csatornaként a Love Nature 4k mellett. A nézők láthatják 4K felbontásban az idei tokiói nyári és jövő évi pekingi téli olipiai játékokat és Roland Garrost versenyeket is. Ennek éredekében születet meg a megállapodás a Discovery és a Magyar Telekom között.

„2021 kiemelkedő év a sportkedvelők számára. Miközben a legnagyobb versenyekre készül a világ, mi újabb nagy lépést tettünk abban, hogy a magyar sportrajongóknak a lehető legjobb nézői élményt kínáljuk. Örülünk, hogy tovább bővül partnerségünk a Magyar Telekommal, és együtt mutathatjuk be az Eurosport 4K-t a magyar piacon

– mondta Alexandru Silanovici, a Discovery régióért felelős kereskedelmi és stratégiai fejlesztési igazgatója, továbbá kiemelte:

Szeretnénk megköszönni a Magyar Telekom eddigi bizalmát, elkötelezettségét és hosszú távú partnerségét. Izgalommal várjuk a jövőt, mivel folyamatos meglepetésekkel készülünk nézőink számára."

 

„Ügyfeleinknek a Telekom TV platform elindításával teljesen új televíziós élményt kínálunk. A szolgáltatás – több más jövőbeni lehetőséggel együtt – a Gigabites internetcsomag előfizetőinek otthonába hozza a 4K minőséget 

– mondta Rajki Annamária, a Magyar Telekom TV és entertainment területének vezetője, továbbá az monta:

Az egyedülálló lakossági 4K szolgáltatás a 4K minicsomagban, kiegészítő opcióként érhető el a Telekom TV előfizetői számára, amelynek a Discovery CEEMEA & PayTV-vel folytatott eredményes együttműködésünknek köszönhetően az Eurosport 4K is része.”